Öppet köp i 60 dagar
Säker betalning med klarna

Din kundvagn

din kundvagn är tom

Kolla in dessa kollektioner.

Guest speaker at Wista Sweden

Gästtalare på Wista Sverige

För ett par lediga veckor sedan hade jag förmånen att delta i ett Wista Sweden-möte som gästtalare. Jag pratade om det här företaget, början, vårt uppdrag och hur vi arbetar. Det var en så inspirerande upplevelse att vara i ett rum fullt av kraftfulla kvinnor från sjöfartsindustrin, och responsen var fantastisk.

Jag pratade om hur vi kan förändra stereotypen om en sjöman genom konst och kultur och hur viktig representation av kvinnor från mansdominerade yrken inom popkulturen är.
Det var fantastiskt att kunna prata personligen inför denna otroliga grupp kvinnor om detta och jag kan inte vänta med att få komma ut och prata med fler människor! När året närmar sig sitt slut måste jag som ägare av denna verksamhet titta på det gångna året för att planera framtiden. Och som jag alltid säger
”Framtiden är lika, det är bara en fråga om hur snabbt och smidigt vi kommer dit.

Efter Wista-mötet är jag nu säker på att fokus på att komma ut och prata med människor i verkligheten är ett steg i rätt riktning för att få en smidig resa mot jämställdhet. Det kommer att bli en lång väg, kanske lite ojämn ibland men jag är redo för åkturen och full av inspiration om vägar dit!

Med det sagt kan du nu boka Seasalt & Coffee för föreläsningar. Jag är baserad i Sverige men i en digital värld gränsar en inte längre en gräns.

Om du vill boka en föreläsning skicka ett mail till support@seasaltandcoffee.com

Tidigare inlägg
Nästa inlägg

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras