Öppet köp i 60 dagar
Säker betalning med klarna

Din kundvagn

din kundvagn är tom

Kolla in dessa kollektioner.

Återbetalningspolicy

Vad är er returpolicy?

Vi har en 60 dagars returrätt. Innan du gör en retur, se till att kontakta oss på hello@shefarersco.se för ytterligare instruktioner. Returer som inte godkänns av oss i förväg kommer inte att återbetalas. Konsumenten ansvarar för alla extra fraktkostnader.

Om något är fel med din beställning.

Om det är något fel med din beställning, meddela oss detta genom att kontakta oss på hello@shefarersco.se. Läs mer under skador och problem.

Vår återbetalningspolicy

Återbetalningar erbjuds kunder som får fel artiklar, skadade artiklar och returnerade beställningar när de har nått vårt klädhus. Om något av dessa gäller, vänligen kontakta oss på hello@shefarersco.se bilder av fel/skadade artiklar så löser vi det åt dig.

Kan jag byta ut en vara mot en annan storlek/färg?

För att byta storlek eller färg måste du först skicka tillbaka din vara till oss, när varan har nått vår anläggning får du pengarna tillbaka för den varan. För att få varan i en annan färg eller storlek måste du göra en ny beställning. Tänk på att du ansvarar för alla fraktkostnader.

Om du är osäker på vilken storlek som passar bäst kan du titta på våra storleksdiagram - vi har ett för varje artikel som listas i vår butik, i avsnittet för produktbeskrivning. Även om det är sällsynt är det möjligt att en vara som du beställt är felmärkt. Om så är fallet kan du meddela oss detta på hello@shefarersco.se inom en vecka efter att du har mottagit din beställning. Ange ditt ordernummer och foton av den felmärkta varan så skickar vi en ny eller återbetalar pengarna!

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller bevis på köpet.

För att påbörja en retur kan du kontakta oss på hello@shefarersco.se. Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel samt instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss vid frågor om returer på hello@shefarersco.se.

Skador och problem
Kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och åtgärda det.

Eventuella reklamationer för feltryckta/skadade/defekta artiklar måste lämnas in inom 4 veckor efter att produkten har mottagits. För paket som gått förlorade under transporten måste alla krav lämnas in senast 4 veckor efter det beräknade leveransdatumet. Reklamationer som anses vara ett fel från vår sida täcks på vår bekostnad.

Undantag / artiklar som inte kan returneras
Vissa typer av varor kan inte returneras, t.ex. lättfördärvliga varor (t.ex. mat, blommor eller växter), anpassade produkter (t.ex. specialbeställningar eller personliga varor) och varor för personlig vård (t.ex. skönhetsprodukter). Vi tar inte heller emot returer för farliga material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar om din specifika vara.

Tyvärr kan vi inte ta emot returer på reavaror eller presentkort.


Återbetalningar
Vi meddelar dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och låter dig veta om återbetalningen har godkänts eller inte. Om den godkänns får du automatiskt pengarna tillbaka på din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.

 

Notification for EU consumers: According to Article 16(c) and (e) of the Directive 2011/83/EU of the European Parliament and of the Council of 25 October 2011 on consumer rights, the right of withdrawal may not be provided for:

1. the supply of goods that are made to the consumer's specifications or are clearly personalized;
2. sealed goods which were unsealed after delivery and thus aren't suitable for return due to health protection or hygiene reasons,

This Policy shall be governed and interpreted in accordance with the English language, regardless of any translations made for any purpose whatsoever.