Öppet köp i 60 dagar
Säker betalning med klarna

Din kundvagn

din kundvagn är tom

Kolla in dessa kollektioner.

REBRANDING

OMBRANDING

Seasalt & Coffee fyller år! Grattis 🎊 Hur ska vi fira? Genom att stänga vår hemsida. Ja du har rätt. Den 9 januari stänger vi vår hemsida för besökare. ❌🛒 Varför? För vi gör om varumärket!

Du kan se på denna omprofilering som en form av att bli myndig. Detta företag har gått från ett hobbyprojekt till ett uppdragsbaserat företag. Barnet har blivit vuxet... eller åtminstone ung vuxen. Med det sagt öppnar vi igen den 1 februari!

Varför släpper vi namnet Seasalt & Coffee? När jag startade det här företaget hade jag ingen erfarenhet, noll kunskap om hur man driver en, ingen aning om hur marknadsföring fungerar och ännu mindre kunskap om hur man gör varumärkesbyggande. I början använde vi namnet Femino men det kändes inte rätt, så jag återvann ett bloggnamn från en blogg som jag brukade ha på gymnasiet. Eftersom jag hade noll erfarenhet av att bygga ett företag och ett varumärke (Utan budget) var jag tvungen att lära mig allt från grunden, och när du försöker lära dig många saker samtidigt tenderar du att missa saker. Som "Hur får jag min webbplats att dyka upp på första sidan utanför Google?" Kanske inte genom att sätta ordet kaffe i det eftersom vi för närvarande konkurrerar med varje enskild kafé med världen med ordet kaffe i det…..Jag lärde mig också att du verkligen borde undersöka namnet ordentligt för att se till att det är gratis. Ordet sjösalt var tydligen inte gratis och för att inte bli stämd och respektera någon annans varumärke måste vi släppa det.

Om du tror att saker händer av en anledning är budskapet att det inte fanns någon framtid med Seasalt & Coffee, men det finns med vårt nya namn. Den passar varumärket bättre, den fick karaktär och den är inte att kliva över någon annans varumärke, faktiskt har vi ett eget nu! 🎉

Vårt uppdrag kommer alltid att vara att arbeta för jämställdhet och normalisera kvinnor som arbetar till sjöss. Det senaste året har varit något i stil med ett experiment, för att svara på frågan om det ens finns en marknad för detta och hur man ska arbeta för att nå vårt mål. Att ta bort honan från kvinnlig sjöfarare, så att det bara finns en sjöfarare där det manliga könet inte omedelbart antas. Att skapa en bättre värld för våra barn.

Vi ses i februari!

Tidigare inlägg
Nästa inlägg

1 kommentar

  • Koen Van Lippevelde

    Good luck, and looking forward to the new company website!

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras