Öppet köp i 60 dagar
Säker betalning med klarna

Din kundvagn

din kundvagn är tom

Kolla in dessa kollektioner.

Skänker pengar till RFSL för varje såld Celi Pride-mugg i juni

Juni är precis runt hörnet och vad som är ännu mer spännande är att pridemånaden är precis runt hörnet!

Självklart vill vi bidra och stödja HBTQ+ människors rättigheter denna månad, jämställdhet är grunden för detta företag.

Vi kommer att bidra till detta genom att donera 10kr / 1$ till RFSL för varje såld Pride Celi-mugg. Muggarna kommer att finnas tillgängliga från första juni och för varje såld mugg under juni kommer vi att skänka pengar. Tre färgglada pride-muggar med vårt signaturtryck omgjorda för detta ändamål kommer att finnas tillgängliga för att hjälpa till att sprida glädje och kärlek hemma, ombord och på jobbet. Glad stolthet alla.

🏳‍🌈

En snabb anteckning om Pink Washing...

Det finns mycket att säga om rosa tvätt men vi kommer att hålla det kort bara för att ge dig en uppfattning om vad det är och försäkra dig om att det inte är det som pågår här.

Pink washing är när ett företag använder homosexuella rättigheter för att marknadsföra sig själva när de i verkligheten inte uppfyller dessa standarder och inte bidrar till samhället. Men om ett företag säljer pride-varor och donerar pengar till organisationer som hjälper HBTQ+-communityt är inte rosa tvätt.

Med detta sagt försäkrar vi er att det inte pågår någon rosa tvätt här, skaffa nu en Pride Celi-mugg och hjälp oss att hjälpa andra 🙌 Som sagt, 10kr för varje såld mugg i juni kommer att skänkas till RFSL .

Tidigare inlägg
Nästa inlägg

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras