Öppet köp i 60 dagar
Säker betalning med klarna

Din kundvagn

din kundvagn är tom

Kolla in dessa kollektioner.

International women's day celebration

Internationella kvinnodagen firande

Glad internationella kvinnodagen! Idag är en mycket viktig dag eftersom vi idag fokuserar på de ojämlikheter och orättvisor som kvinnor över hela världen måste möta varje dag för att bara vara kvinna. Om du tycker att världen är jämställd nuförtiden, fundera lite på varför vi då har en internationell kvinnodag och inte en internationell mansdag. Män är normen och ofta vad många antar är könet tills annat är bevisat, även om kvinnor står för mer än 50% av befolkningen.

Även om detta är extremt viktigt kommer vi inte att gräva djupt i hjärtskärande och frustrerande fakta och statistik om vad det innebär att vara kvinna, vi kommer att fira.

Vi på SEASALT & COFFEE vill fira kvinnor, kämparna, mammorna, systrarna, döttrarna, vännerna, entreprenörerna, arbetarna, de frisinnade och varje kvinna däremellan.

Vårt uppdrag är att normalisera kvinnliga sjöfolk men det är också att normalisera kvinnor i en patriarkatvärld. Sjömansnäringen är en liten del av de områden där kvinnor fortfarande anses vara sällsynta om de arbetar där. De flesta kvinnor i branschen har hört kommentarer som "Du måste vara en stark tjej för att arbeta på ett skepp" Faktum är att det är tvärtom, för allt en man kan göra en kvinna kan göra blödningar. ;)

LÅT OSS FIRA NU! Som du kanske har sett har vi släppt tre nya produkter som är här för att stanna! WOMAN-kollektionen med ett loungeset och en T-shirt med vår egen unika design.

Med setet hoppar vi på det monokrome trycket över hela trenden, detta set med ett par coola sneakers och djärva örhängen och du kommer att ha en, inte bara bekväm utan en stilig statement-outfit!

T-shirten är gjord av ekologisk bomull som gör det mjukaste tyget som du vill bära varje dag, och designen är förkroppsligad i mitten. Ger den lyxiga känslan och gör den här t-shirten till den perfekta basen att ha i din garderob såväl som en kraftfull pjäs.

För att fira lite mer får du 15% rabatt på allt när du använder koden WOMAN fram till slutet av mars!

Nästa inlägg

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras