Öppet köp i 60 dagar
Säker betalning med klarna

Din kundvagn

din kundvagn är tom

Kolla in dessa kollektioner.

Cassie Mead - New Zealand

Cassie Mead - Nya Zeeland

Var växte du upp?

Gisborne, Nya Zeeland

Hur gammal är du?

34, nästan 35 😅

När började ditt intresse för havet?

När jag var 17 på ett ungdomsutvecklingsprogram för tall ship.

När bestämde du dig för att göra karriär till sjöss?

När jag var 17, på den där långa fartygsresan.

Var började du och var är du nu, titel?

 Som volontär på det höga skeppet gick jag till Maritime College och studerade en OOW Unlimited.

Jag är en 2/O som arbetar på passagerar- och lastfartyg. Jag planerar att ta mina kompisar/mästare 2024.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Den ständigt föränderliga miljön; varje dag är annorlunda och du hålls alltid på tårna. Ingen dag är den andra lik.

Vad har du för ansvar ombord?

Hålla en klocka och underhålla LSA & FFE ombord.

Vad är det bästa och vad är det sämsta med att vara sjöman?

Det är svårt. Jag antar att det är ganska bra att få betalt för att titta ut genom fönstret 😄 uppenbarligen får vi resa till många platser och jag älskar särskilt de vackra naturliga sevärdheterna vi ser varje dag som soluppgång/solnedgång eller norr/södersken.

Berätta om ett minne?

Det finns för många, jag vet inte vad jag ska dela! 😅

Jag antar att ett minne jag alltid kommer att ha är att vara en del av det första helt kvinnliga bridgelaget på Celebrity Edge 2020 och träffa några av de bästa människorna jag känner. Många av dem är nu som mina systrar. Min mamma & bästa vänner mamma kom också för att segla med mig på Womens week-resan & hade flugit hela vägen från NZ till Miami. Det var verkligen speciellt.

Har du några råd till kvinnor i sjömansbranschen?

Fortsätt bara att sikta mot dina mål. Lyssna inte på någon som säger nej. Det är en utmanande bransch, men om du satsar hårt kommer du att klara det. Du kommer att behöva utveckla en tjock hud och ett gott sinne för humor och kunna hålla dig. Om du kan, hitta en mentor eller advokat hos en annan kvinnlig sjöman som hjälper dig att prata dig igenom svåra tider och ge dig lite perspektiv. Allas resa är inte densamma men vissa är väldigt lika.

Något du vill lägga till?

Skratta varje dag & sluta aldrig uppskatta de små sakerna.

⚓️ Du kan följa Cassie och på Instagram på cas.sea_onboard 🛟

Klicka här för att läsa om våra originalkaraktärer som är inspirerade av kvinnor som Cassie

Tidigare inlägg
Nästa inlägg

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras